Ik ervaar inlog- en/of systeemproblemen

Heb je problemen met inloggen, of weet je je inloggegevens niet meer? Hieronder een aantal scenario’s en wat je kunt doen voor de oplossing.

• Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Mail ons voor je inloggegevens via sponsoredproducts@bol.com. Wij kunnen je de inloggegevens toesturen en ook ervoor zorgen dat je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Vermeld hierbij zoveel mogelijk gegevens die je bekend zijn van het account. Bijvoorbeeld het UID, de accountnaam en/of je verkoopnummer. Ook graag de inlognaam en emailadres vermelden.

• Ik wil graag nieuwe gebruikers toevoegen kan dit?

Het is mogelijk om meerdere inloggegevens/gebruikrs aan een account te verbinden.
    Van deze nieuwe gebruiker hebben wij de volgende gegevens nodig:
    Voornaam
    Achternaam
    E-mailadres

Mail dit samen met het UID en Accountnaam door naar sponsoredproducts@bol.com.

Weetje: Je kunt ook gebruikers toevoegen als alleen-lezen als het niet nodig is dat deze persoon aanpassingen kan maken.

• Het lukt me niet om in te loggen

Het kan gebeuren dat de website van Sponsored Products niet goed laadt. In dit geval is het aan te raden om onderstaande stappen te doorlopen:

1. Kijk of er een algemene melding is in het support center
      Wanneer er een groter issue aan de hand is en dit bij ons bekend is zullen wij hiervan een melding maken bovenaan de Homepagina. Staat hier (nog) niets? Dan zou je bij kritische of langlopende issues ons een berichtje kunnen sturen naar sponsoredproducts@bol.com.
    2. Gebruik de browser Internet Explorer niet
      Internet Explorer wordt door veel websites niet meer ondersteund, waaronder Sponsored Products. We raden je aan om gebruik te maken van Mozilla Firefox of Google Chrome.
    3. Verwijder je cookies en leeg je cache
      Het Sponsored Products systeem wordt regelmatig geüpdatet. Het kan zijn dat je hierna de cache van de browser moet legen en je cookies moet verwijderen waarna het systeem weer goed werkt. Hoe je dit het makkelijkst kunt doen, verschilt per browser. Op deze website vind je een overzicht.