Waarom gaan we over naar een nieuw systeem?

We vinden het belangrijk dat je als adverteerder makkelijk en effectief je campagnes kunt opzetten. We hebben daarom de keuze gemaakt om over te gaan naar het vernieuwde Sponsored Products. Dit zijn de belangrijkste veranderingen: Verbeterde user interface Snel en simpel campagnes aanmaken Adverteren op basis van zoekwoorden Realtime inzichten Verbeterd attributiemodel Second price auction Bekijk onze webinar voor meer uitleg.   Bekijk onze tweede webinar voor een inkijk in Sponsored Products 2.0.

Lees meer

Wat gaat er precies gebeuren?

We gaan over van Criteo naar het vernieuwde Sponsored products per 1 januari 2021. We gaan dus over naar een nieuw systeem met een andere inlog. Inloggen gaat vanaf dan via het supplier portal. Als je hier al een inlog voor hebt dan kun je deze gewoon gebruiken. Vanaf 15 december zie je binnen de portal het kopje ‘Adverteren’ staan. Heb je nog geen account of ben je je wachtwoord vergeten dan kun je deze aanvragen via  supplier@bol.com Bekijk onze webinar voor meer uitleg over het migratietraject. Volgende webinar op…

Lees meer

Veelgestelde vragen over het migratietraject

Vanaf wanneer kan ik inloggen in Sponsored Products 2.0? Dit is mogelijk na 15 december, het nieuwe systeem en de campagnes zullen pas vanaf 1 januari live gaan. Hoe kan ik inloggen? Voor Sponsored Products kun je inloggen in het Leveranciersportal Binnen dit portaal vind je het tabje ‘Adverteren’, als je daarop klikt dan word je verder doorgeleid naar het vernieuwde Sponsored Products. Hoe kan ik een inlog aanvragen? Heb je nog geen account of ben je je wachtwoord vergeten dan kun je deze aanvragen via  supplier@bol.com Kan ik nog nieuwe…

Lees meer

Inloggen Leveranciers portal (Supplier portal)

Voor Sponsored Products kun je inloggen in het Leveranciersportal Binnen dit portaal vind je het tabje ‘Adverteren’, als je daarop klikt dan wordt je verder doorgeleid naar Het vernieuwde Sponsored Products. Hoe kan ik een inlog aanvragen? Heb je nog geen account of ben je je wachtwoord vergeten dan kun je deze aanvragen via  supplier@bol.com

Lees meer