Hoe kan ik een campagne uitzetten?

Wanneer je een actieve campagne uit wilt zetten kan je dit zelf doen in je account.

Let op: Het kan tot 48 uur duren voor een campagne/SKU geen vertoningen meer heeft op de website.

Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen kan je het beste de volgende stappen doorlopen om een campagne uit te zetten:

• Zet alle productgroepen in de campagne uit door de ON/OFF knop te selecteren.
  • De campagne zal na het opnieuw laden van de pagina inactief zijn.

• Kan ik een campagne verwijderen?

Nee, heb je eenmaal een campagne aangemaakt, dan kun je deze niet verwijderen.
    Je kunt een campagne wel herbruiken door deze opnieuw in te stellen:

• Pas eventueel de einddatum en de budget&pacing instellingen aan
    • Selecteer nieuwe categorieën en SKU’s
    • Verander de naam van je campagne door in de campagne op het potloodje te klikken (links bovenin het scherm, naast de titel van de campagne).