Het aanmaken van een campagne, het toevoegen van productgroepen en producten

Lees eerst hier onze tips en richtlijnen voor de set-up van je account en de campagnes.

• Het toevoegen van een losse productgroep

• Het toevoegen van losse producten

• Kan ik een campagne verwijderen?

Nee, heb je eenmaal een campagne aangemaakt, dan kun je deze niet verwijderen.
    Je kunt een campagne wel herbruiken door deze opnieuw in te stellen:

• Pas eventueel de einddatum en de budget&pacing instellingen aan
    • Verander de naam van je campagne door in de campagne op het potloodje te klikken (links bovenin het scherm, naast de titel van de campagne).