Een nieuw wachtwoordbeleid

Het wachtwoordbeleid voor Sponsored Products wordt aangepast.
– Vanaf 10 januari kan je bij inloggen de melding krijgen dat je je wachtwoord moet aanpassen.
– Vanaf 17 januari is het verplicht om je wachtwoord aan te passen bij het inloggen.

Waar moet je wachtwoord aan voldoen?
10 of meer karakters
1 of meer hoofdletters
1 of meer kleine letters
1 of meer cijfers (0-9)
1 of meer speciale karakters (bijv.! # $ % *)

Wat moet ik doen?
Update je wachtwoord voor 17 januari 2018 door de optie ‘Forgot Password’ te gebruiken bij het inlogscherm. Je ontvangt een e-mail vanuit Criteo/Hooklogic met een link om je wachtwoord opnieuw aan te maken. Open de link en maak vervolgens een nieuw wachtwoord aan dat voldoet aan de bovenstaande eisen.

• Ik ontvang mijn 'Forgot Password' mail niet, wat nu?

Het kan tot een uur duren voordat je deze mail hebt ontvangen in je inbox. Ook komt het weleens voor dat deze e-mail in je spam terecht komt.

Na een uur de e-mail nog steeds niet ontvangen? Mail dan naar sponsoredproducts@bol.com onder vermelding van je accountnaam en UID.

• Waarom moet ik mijn wachtwoord aanpassen?

We scherpen het veiligheidsbeleid aan, zodat jouw gegevens veilig blijven. Hiervoor is het nodig eenmalig je wachtwoord aan te passen.